flib 50 jaar

Koen Boonekamp

Koen heeft de master Onderneming & Recht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij een semester aan Queens University Belfast gestudeerd en heeft hij relevante werkervaring opgedaan bij een trustkantoor en diverse nationale en internationale advocatenkantoren.

Koen is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Hij heeft een focus op fusies & overnames, (financierings)transacties en corporate governance. Koen ondersteunt en adviseert cliënten bij vennootschapsrechtelijke geschillen, stelt veelvuldig aandeelhoudersovereenkomsten op en adviseert internationale cliënten bij het naleven van vennootschapsrechtelijke verplichtingen van de Nederlandse entiteiten. Ook is Koen betrokken bij het afgeven van legal opinions.

Door zijn nieuwsgierigheid duikt Koen diep in de materie en heeft hij een goed inzicht in complexe (juridische) leerstukken. Hierdoor kan Koen de specifieke wensen van de cliënt duidelijk in het juridisch kader plaatsen en zo tot creatieve oplossingen komen. Koen hecht bovendien veel waarde aan de behoeften van cliënt en denkt graag met de cliënten mee om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Koen in detail

Expertise:
Ondernemingsrecht & Fusies en overnames
Telefoon direct:
+31(0) 205 210 130
Talenkennis:
Nederlands, Engels
Opleiding:
Corporate Law aan de universiteit van Utrecht
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Koen een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.