Start ups

Innovatieve ondernemers zijn ondernemers die risico’s willen en durven nemen, die steeds weer nieuwe kansen zien (en grijpen), die out of the box kunnen denken. Innovatie is geen modewoord, maar de basis voor een onderneming die zichzelf constant vernieuwt. Innovatie is ook geen afdeling in uw bedrijf, maar een cultuur. U realiseert zich dat een deel van uw ideeën nooit het daglicht zal zien en u laat zich daar niet door tegenhouden. Sterker, die gedachte drijft u tot grote hoogte. Want uw innovatieve product, dienst of werkwijze is zo goed doordacht, dat verdient sowieso een kans.

Innovatie beschermen

Innovatie is niet voorbehouden aan start-ups die met crowdfunding een hele nieuwe markt aanboren. Ook bedrijven uit de ‘oude’ economie kunnen erg innovatief ondernemen. Soms gedwongen door een teruglopende markt, soms ook omdat ze dankzij hun innovatieve ideeën al zoveel jaar bestaan.

Fruytier Lawyers in Business helpt innovatieve ondernemers succesvol te ondernemen. Onze advocaten vinden uw creativiteit de moeite van het beschermen waard. Dus zorgen we dat uw ideeën goed worden vastgelegd, helpen we met een contract voor het eerste prototype of denken we mee over slimme financieringsvormen. Ook als u via crowdfunding uw innovatieve idee wilt verwezenlijken kunnen wij u helpen.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.