Arbeidsrecht

Arbeidsrecht zal altijd ter sprake komen bij een ondernemer met personeel. In een arbeidsrelatie ontstaan vaak arbeidsrechtelijke vragen. Het opstellen van een arbeidsovereenkomst of de beëindiging ervan, arbeidsongeschiktheid, medezeggenschap, zaken rondom de CAO; het zijn onderwerpen waar je als ondernemer meestal niet goed in thuis bent en die wel essentieel zijn voor de bedrijfsvoering en arbeidsrelatie. Advies van een advocaat zorgt ervoor dat u in uw recht staat.

Advocaat arbeidsrecht

De advocaten van Fruytier hebben ruime ervaring met het arbeidsrecht, ontslagrecht en recht over cao’s. De advocaten zijn gespecialiseerd in het oplossen van conflicten tussen werkgever en werknemers. Daarom probeert een advocaat van Fruytier Lawyers in Business altijd eerst conflicten op te lossen zonder tussenkomst van de rechter.

Advocaat voor ondernemers

Als het toch tot een procedure komt, staan de advocaten van Fruytier Lawyers in Business ondernemers uiteraard bij in een (ontslag-)procedure of procedure bij het UWV. Daarnaast adviseren de advocaten van Fruytier veelvuldig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, beëindigingsovereenkomsten en over de arbeidsrechtelijke gevolgen bij reorganisaties en fusies. Fruytier staat regelmatig (statutair) bestuurders bij in arbeidsrechtelijke geschillen. Onze advocaten kunnen elke bestuurder adviseren en zo nodig bijstaan in een juridische procedure.

Ook over Non-concurrentie en relatiebedingen kunnen wij u uitstekend adviseren.

Specialisatie binnen arbeidsrecht

Arbeidsrecht specialisten

Gerelateerde artikelen: arbeidsrecht

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.