flib 50 jaar

Bank- en financieringsrecht

Fruytier Lawyers in Business adviseert en helpt ondernemers bij procedures op financieel gebied. Onze advocaten zijn specialisten in financieel toezicht en financiële regelgeving. Dat is een rechtsgebied waarin de veranderingen elkaar snel opvolgen en waarin maar weinigen het overzicht weten te houden. Ook politiek gezien is toezicht op bancaire dienstverlening een dankbaar onderwerp sinds de kredietcrisis, wat het ooit als rustig en overzichtelijk bekend staande werkveld van de financiële dienstverlening constant interessant houdt.

Regels rond financiële producten

Al geruime tijd hebben wij veel ervaring met het geven van juridisch advies en bijstand over de volgende onderwerpen:

• Advies over de wet- en regelgeving rond financiële producten en financiële diensten
• Begeleiding van vergunningaanvragen bij de DNB en de AFM

Financiering voor ondernemers

De advocaten van Fruytier Lawyers in Business helpen regelmatig ondernemers bij het krijgen van een zakelijk krediet. Ook al lijkt dat sinds de kredietcrisis een onbegonnen zaak, in de praktijk blijkt dat met de nodige creativiteit wel op te lossen. Advocaat Marcel Fruytier heeft de ervaring dat met creatief juridisch denken en het samenwerken met het goede netwerk veel meer mogelijk is bij de bank dan men denkt. In een interview vertelt hij hoe hij voor een cliënt een financiering rond kreeg bij de bank door creatief juridisch te denken en werken.

Financieel recht

Fruytier Lawyers in Business is ook gespecialiseerd in het voeren van procedures op het gebied van financieel recht. Daarbij kunt u denken aan procedures over financiële producten, vermogensbeheer, kredietverlening en beleggingsadvies. Ook kunnen we u helpen bij het analyseren van uw juridische positie en bij het voeren van onderhandelingen en regelmatig adviseren wij cliënten bij procedures voor klachtinstanties. Niet zelden leidt dat tot positieve resultaten voor onze ondernemende cliënten, die danwel met een goed advies, danwel met een gewonnen procedure verder kunnen.

Bank- en financieringsrecht specialisten

Gerelateerde artikelen: bank- en financieringsrecht

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.