flib 50 jaar

Horeca

Ondernemers in de horeca hebben zelden een rustig moment. Ze krijgen te maken met een woud aan regels die het voor hen moeilijk maken om succesvol te ondernemen. Sluitingstijden, overlast, vergunningen, hygiƫneregels, maar ook zaken als financiering spelen een belangrijke rol. Ook hebben ze niet zelden te maken met een verhuurder van hun pand, die hoge huurprijzen vraagt vanwege de mooie locatie die u heeft. Hoe weet u als ondernemer wat een redelijke huurprijs is en hoe zorgt u dat de huur wordt verlaagd op het juiste moment? Wat staat er in de CAO voor vaste werknemers, onder welke voorwaarden verlengt u de arbeidsovereenkomst, en hoe regelt u de flexibele contracten van de oproepkrachten die u bij drukte uit de brand helpen?

Terrasvergunning

De relatie met leveranciers is voor veel horeca-ondernemers een vak apart. Wat voor contract sluit u met de bierbrouwer, zit daar een jaarlijkse korting bij als u een bepaalde afname garandeert? En hoe zit het eigenlijk met de terrasvergunning? Die is in elke gemeente weer anders, zoals ook de handhaving per gemeente of stadsdeel varieert. Ga er maar aanstaan.

De juridische kant van uw zaak

Fruytier Lawyers in Business helpt horeca-ondernemers graag met hun juridische vragen. Wij kennen de regels en weten hoe we ze zodanig moeten uitleggen dat u verder kunt. U wilt natuurlijk niets liever dan uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. De juridische kant van uw zaak kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.