Zakelijke- en financiele dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is in ‘Nederland dienstenland’ ongeveer de kurk waar de economie op drijft, sinds de maakindustrie steeds meer uit ons land is verdwenen. Consultant, accountants, fiscalisten, maar ook bijvoorbeeld architecten en advocaten maken deel uit van het netwerk van zakelijke dienstverleners. Dankzij het hoge niveau waarmee die professionals opereren heeft Nederland internationaal naam en faam opgebouwd. Multinationals kiezen vaak voor Nederland als vestigingsland omdat het klimaat hier zo goed is voor een onderneming.

Ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Ondernemers in de zakelijke dienstverlening zijn eigenlijk ondernemers in vertrouwen. Vaak leggen uw klanten een grote verantwoordelijkheid in uw handen in zaken die financieel niet zelden een grote waarde vertegenwoordigen. Of ze vragen u om advies over hele essentiële onderdelen van hun bedrijfsvoering, waarbij uw professionele oordeel zwaar weegt. Daarbij mogen ze erop rekenen dat u daar prudent mee omgaat en hun vertrouwen niet beschaamt.

Goede contracten

Fruytier Lawyers in Business helpt zakelijke dienstverleners bij het vastleggen van de afspraken met klanten in goede contracten. En als er toch iets misgaat, vertegenwoordigen onze advocaten u ook in procedures. Daarbij is de insteek altijd dat uw onderneming geen blijvende schade ondervindt van een eventuele procedure. Zodat u ook na een juridisch geschil succesvol kunt blijven ondernemen.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.