flib 50 jaar

Partners / Friends

Fruytier Lawyers in Business is een commercieel civiel kantoor, dat zich richt op ondernemers. Om onze cliënten te helpen succesvol te ondernemen, hebben wij ons gespecialiseerd in de onderwerpen waar ondernemers vaak tegenaan lopen. Deze onderwerpen, of rechtsgebieden, zijn stuk voor stuk terug te voeren op de (juridische) thema’s die spelen bij het ondernemen.
Naast onze in-house specialisten werken wij nauw samen met specialisten. Zowel met collega’s van hoog gespecialiseerde rechtsgebieden wiens expertise wij niet in huis hebben, als met experts uit andere beroepsgroepen. Waarom? Omdat u als ondernemer juridische beslissingen altijd afzet tegen het financieel, economisch en persoonlijk belang.
Ons netwerk is groot en daar maken Notarissen en Accountants natuurlijk deel van uit. Maar ook Business valuators, IT – en HR specialisten worden waar nodig ingezet.

Partners in business

Ondernemers denken niet in hokjes. U heeft goed advies nodig van iemand die een echte specialist is in zijn vak en hoe diegene dat specialisme noemt, vindt u niet zo interessant. Wij pretenderen niet alles te weten, maar willen u wel graag helpen. Om al uw vragen te kunnen beantwoorden, werkt Fruytier Lawyers in Business samen met gespecialiseerde partners. Deze Partners in Business zijn óf advocaten met een ander specialisme dan wij in huis hebben, óf accountants, business valuators, financieel specialisten of fiscalisten.

Nieuw partner Rietveld inc. lees hier meer

Flexwerk

 

Fiscaalrecht

 

Insolventiepartners

 

Wealth Management

  • Elliot Lloyd

 

Ondernemersverenigingen

Samenwerking

De Partners in Business zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, daarom werken we ook met ze samen. Dankzij de samenwerking kunnen onze advocaten u nog beter helpen om langdurig, succesvol te ondernemen. De manier waarop wij samenwerken met onze Partners is per vraag verschillend, maar is voor de opdrachtgever telkens volledig transparant. De overeenkomst? U mag van onze partners dezelfde kwaliteit verwachten als u van ons gewend bent.

Friends in business

Fruytier Lawyers in Business is niet alleen een advocatenkantoor. Het is een groep gepassioneerde mensen met een doel: ondernemers succesvol laten ondernemen. Vanuit die passie onderneemt het kantoor sponsoractiviteiten en wordt maandelijks een inspiratiediner georganiseerd. Fruytier Lawyers in Business sponsort verschillende muzikale en sportieve activiteiten en culturele manifestaties.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.