flib 50 jaar

Diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie zijn meer dan alleen woorden bij ons. Bij Fruytier Lawyers in Business geloven wij dat onze lange termijn waarde mede gelegen is in het feit dat wij al jaren de kracht van verschillende zienswijzen en achtergronden van onze medewerkers waarderen en dat mede dankzij deze diversiteit wij onze slogan ‘het lef om het anders te doen’ hebben kunnen invullen.

In onze besluitvorming op allerlei terreinen realiseren wij ons dat deze instelling niet alleen van belang is voor onze mensen, maar ook voor onze cliënten, de maatschappij en de economie in zijn geheel.

Diversiteit gaat over verschillen, verschillen in nationaliteit, taal, onderwijs, geslacht en seksuele geaardheid, generatie, religieuze achtergrond en nog veel meer. En in de dagelijkse praktijk rekening houden met deze verschillen op een dusdanige manier dat iedereen zich gewaardeerd voelt, het gevoel heeft erbij te horen en daardoor het beste van zichzelf kan geven is dan ook onderdeel van onze missie.

Het management streeft ernaar om zowel op de korte termijn als op de lange termijn een inclusieve organisatie te behouden en uit te bouwen ondanks de relatief kleine grootte van de organisatie, waarbij een groot scala aan verschillen wordt vertegenwoordigd.

Onze missie is ondernemers helpen succesvol te zijn. Zonder uitzondering!

 

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.