flib 50 jaar

Openstaande vacature:
Laatst geupdate op: 13-04-2023


1 March 2024
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft weer plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

1 March 2024
Advocaat-Medewerker

Voor de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met een voltooide (of bijna voltooide stage) en tussen de 3 en 6 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam aan de rand van de stad, vlakbij station Sloterdijk.

Waarom hebben wij jou nodig?

Onze praktijk is zich al een tijdje aan het uitbreiden en wij hebben daarom ruimte voor een nieuwe collega. De ideale collega is niet alleen ambitieus, commercieel en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om intensief met collega’s samen te werken.

Als je naast uitstekende kennis van het ondernemingsrecht ook nog affiniteit hebt met de m & a  praktijk dan ben jij zeker degene die wij zoeken.

Wij bieden wij:

 • Een dynamisch kantoor met een informele werksfeer, met ambitieuze en passievolle collega’s;
 • Een goede work-life balance;
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een gevarieerde (inter)nationale praktijk;
 • Een kantoor met weids uitzicht over de stad Amsterdam en toch goed met openbaar vervoer bereikbaar;
 • Regelmatig borrels, leuke activiteiten en een jaarlijkse skitrip met alle collega’s.

Lijkt het je wat? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar lvanderweiden@flib.nl.

Wil je eerst meer weten?

Aarzel dan niet om te bellen met Myrddin van Westendorp (020-5210130). Hij vertelt je graag meer over de vacature. Vergeet ook niet om de rest van onze website te bezoeken dan krijg je een goed idee van onze activiteiten.

1 March 2024
Legal Assistant

Heb jij interesse in een veelzijdige functie bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam? Waar je als Juridisch secretaresse onze advocaten assisteert in hun dagelijkse praktijk? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten.

Over ons kantoor.
Je komt te werken bij een middelgroot no-nonsense kantoor met een prettige en informele sfeer. Het kantoor kent een platte organisatievorm; bij ons staan de deuren open. Wil je iets weten over de huidige samenstelling van het team kijk dan hier. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer; op loopafstand van Station Sloterdijk.

Wat houdt dat in Juridisch secretaresse?
Als Juridisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en soms organisatorische ondersteuning van ons kantoor en onze advocaten. Je werkt nauw samen met jouw directe collega’s. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en secuur te werk gaat. Zie jij jezelf in een organisatie als die van ons? Dan worden onderstaande verantwoordelijkheden onderdeel van jouw werkdag:
• Cliënten ontvang je en je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt;
• E-mailverkeer handel jij met veel verantwoordelijkheid af;
• Je beheert de agenda’s en plant afspraken;
• Met cliënten en derden voer je de correspondentie;
• Je verzorgt het dossierbeheer en archivering; en
• Je ondersteunt bij de advocaten bij alle overige juridische werkzaamheden.

Wat zijn je kwaliteiten?
• Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een juridische achtergrond op HBO of zelfs WO-niveau met 1-3 jaar werkervaring.
• Idealiter ben je 5 dagen per week beschikbaar maar 4 dagen is ook bespreekbaar.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Engels beheers je goed in woord en geschrift;
• En natuurlijk kennis van de MS Office-programma’s.

Ons aanbod
Als Juridisch secretaresse bij ons kantoor krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een uitgebreide lunch en een jaarlijks ski-uitje naar Oostenrijk!

Lijkt je dit wat?
Neem dan contact op met Lauranne van der Weiden voor meer informatie. Geen aanvulling nodig? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief voorzien van je cv op naar lvanderweiden@flib.nl.

18 April 2024
“Hands on” senior online marketeer

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière als online marketeer én wil jij lange termijn aan een merk gaan bouwen dan is deze uitdaging voor jou!

Wij zijn een advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, dat niet bang is om nieuwe dingen te doen. Zowel in het recht als in de wijze waarop wij onszelf in de markt zetten.

Niet voor niets is onze pay-off  ‘het lef om het anders te doen’ . Met  inmiddels meer dan 23 collega’s zijn wij continue bezig om het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te realiseren.

Ondanks dat ons kantoor dit jaar al 50 jaar bestaat, zijn wij een modern kantoor waar de sfeer informeel en ongedwongen is. Natuurlijk, er wordt er hard en aan heel grote zaken gewerkt. Maar laat je niet afschrikken door het traditionele beeld van de advocatuur; ons kantoor is anders.

Het spreekt voor zich dat wij voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze CO2 footprint, onder andere door de locatie die wij voor ons kantoor hebben gekozen: op de 11de verdieping met een eigentijds kantoor vlakbij station Sloterdijk waardoor collega’s en cliënten ons goed kunnen bereiken met het openbaar vervoer.

In verband met de diversiteit van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een collega die full time beschikbaar is. Heb je geen 40 uur beschikbaar en geloof je dat je de klus ook in 32 uur kan klaren dan wachten wij ook op jouw sollicitatie!

Vanzelfsprekend bieden wij:

 • Een goed marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit in de invulling van je uren

Heb jij je sporen verdiend als SEO specialist, kent Hubspot voor jou geen geheimen meer en weet je als geen ander doelgroepen te vinden via de Socials dan willen wij graag met jou kennismaken.

Wij vragen:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als online marketeer in een B2B omgeving.
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Goede kennis van de analysetools die nodig zijn voor SEO en het onderhouden van een website.
 • Ervaring met leadgeneratie

Je sollicitatie kun je richten aan Lauranne via lvanderweiden@flib.nl

Eerst meer weten over de functie? Bel dan met Helen op 06-51213388


Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.