flib 50 jaar

ICT

Amsterdam fungeert als hart van de start-up scene. Met crowdfunding komt ook u wel aan de eerste financiële middelen om uw idee uit te werken tot een beginnende business. Maar dan, wat gebeurt er als uw onderneming sneller groeit dan u had bedacht? Of als het even tegenzit en de ‘funders’ willen resultaat zien? Dan is het, ondanks de snelheid waarmee u te werk gaat, goed om even stil te staan bij de juridische consequenties van uw ondernemerschap. Fruytier Lawyers in Business is er ook voor de beginnende ondernemer in de ICT. We vinden niets mooier dan een ondernemer met lef en een goed idee en helpen graag de plannen in goede juridische banen te leiden.

Innovatie en ICT

Innovatie is waarschijnlijk ook uw middle-name en snel is nooit snel genoeg. Legt u intussen wel uw vernieuwende plannen vast, zodat u er eerst zelf iets aan verdient, voordat de concurrentie dat doet? Elke ondernemer in de ICT loopt regelmatig tegen juridische vragen aan, bijvoorbeeld over privacy, cybercrime, service level agreements, contracten met leveranciers, licenties, ontwikkeling van hardware en software.

Succesvol ondernemen in de ICT

Fruytier Lawyers in Business helpt veel ICT-ondernemers succesvol te ondernemen met praktische adviezen waarmee ze direct hun probleem kunnen oplossen. Geen lange verhalen, maar duidelijke oplossingen, omdat we ook wel snappen dat u geen tijd heeft om er lang bij stil te staan. U wilt verder. Wij ook.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.