flib 50 jaar

Over Fruytier Lawyers in Business

Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn. De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Onder aan deze pagina (onder de video’s) leest u meer over onze historie.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom wij doen wat we doen? Omdat we ondernemers willen helpen succesvol te zijn. Het kan wel, daar geloven we in. Deze overtuiging onderscheidt ons van andere advocatenkantoren. Wij zien altijd mogelijkheden. Als het niet linksom kan, dan toch zeker wel rechtsom. Het leuke van ons vak, is dat het erg creatief is. We worden dan ook erg blij als we met een creatieve oplossing een zaak gedaan krijgen in het voordeel van onze cliënt.

Ja, daar zit wel een beetje de drang achter om ‘de slimste van de klas’ te zijn, dat geven we eerlijk toe. We schamen ons er ook niet voor, want de ondernemers die we helpen door slim te zijn, worden er beter van. Zij werken vaak dag en nacht voor hun bedrijf, dus als ze juridisch advies of bijstand nodig hebben, vinden wij het niet meer dan logisch om alles uit de kast te halen om ze te helpen.

Locatie

Al weer sinds 1 november 2017 is ons kantoor gevestigd aan de Kingsfordweg 99 in Amsterdam.

Daar bewonen wij de 11e verdieping van het Q-port gebouw met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Na ruim 40 jaar aan diverse grachten van Amsterdam kantoor gehouden te hebben was het tijd om de overstap te maken naar een kantoor dat veel beter bereikbaar is voor zowel cliënten als medewerkers. En wij ‘wonen’ daar nu al weer bijna 7 jaar met veel plezier.

Historie

Durf en creativiteit kenmerken sinds jaar en dag de naam Fruytier. Het huidige Fruytier Lawyers in Business bestaat sinds 2002. De naam is al gevestigd in 1974. Toen startte de broer van de huidige naamgever Marcel Fruytier, zijn praktijk. Vanaf 1994 werkten de broers samen. Eind 2006 kwam aan die samenwerking een einde. Vanaf dat moment bouwde Marcel, samen met collega’s van het eerste uur, het kantoor verder uit. Inmiddels werken er 12 advocaten.

Van oudsher bedient het kantoor ondernemers in het MKB. Dat is geen toeval. Wij begrijpen ondernemers, luisteren graag naar hun uitdagingen en kunnen snel in actie komen en hen adviseren.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.