Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

Onderaan deze pagina tref je onze actuele vacatures aan

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Studenten

Studeer je rechten en wil je weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Voor getalenteerde en ambitieuze studenten hebben wij altijd plek.
Tijdens jouw dienstverband bij ons bieden wij mogelijkheden om tijdelijk ervaring op te doen bij buitenlandse advocatenkantoren. Het opdoen van brede ervaring juichen wij toe en willen wij waar mogelijk faciliteren. Wil je meer weten over hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel dan gerust met Christel Middelhoff voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere"

Openstaande vacature:

30 november 2018
Wij zijn op zoek naar meerdere collega's. Meer weten?

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.