Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar één of meer zelfstandig functionerende advocaten . Naast onze vaste kern hebben wij vaak specialisten nodig die of op tijdelijke basis bij ons de gelederen komen versterken of als zelfstandige partner, ons palet van juridische dienstverlening helpen uitbreiden.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Studenten

Studeer je rechten en wil je weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Voor getalenteerde en ambitieuze aankomend collega’s hebben wij meestal wel een plek.

Ook als je tijdens je dienstverband bij ons eens bij de buren of in het buitenland wilt gaan kijken, dan is dat best te regelen. Als het klikt, zijn wij heel flexibel en juichen wij het enorm toe als je brede ervaring wilt opdoen. Wil je meer weten over hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel dan even met Christel Middelhoff. Zij geeft je graag meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk hieronder onze film over onze bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan bij Fruytier Lawyers in Business.

Carriere"

Openstaande vacature:

20 augustus 2018
Advocaat ondernemingsrecht

Wij zijn een middelgroot Amsterdams advocatenkantoor met een hands-on mentaliteit. Onze advocaten voeren een ondernemingsrechtpraktijk, wij adviseren en procederen. Het echte advocatenwerk! In onze sfeervolle en ruime kantoorruimte op de elfde verdieping van Q-port overzien wij het ondernemende en bruisende Amsterdam.

Waarom wij doen wat we doen? Omdat we ondernemers willen helpen succesvol te zijn. Het kan wel, daar geloven we in. Deze overtuiging onderscheidt ons van andere advocatenkantoren. Wij zien altijd mogelijkheden. Als het niet linksom kan, dan toch zeker wel rechtsom.

Functie

Voor onze groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderde advocaat-stagiaire / advocaat medewerker. Binnen onze praktijk adviseer je op doelgerichte wijze cliënten over ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast voer je, daar waar nodig, procedures op deze gebieden. Onze advocaten leggen zich toe op het ondernemingsrecht, maar je hebt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en jouw voorkeursgebied eigen te maken. Ons kantoor is aangesloten bij het internationale netwerk Lawyers Associated Worldwide waardoor we naast een nationale praktijk, een grote internationale praktijk voeren.

Wij vragen

  • Tenminste 2 jaar werkervaring in een advocatenpraktijk
  • Een creatief en analytisch denkvermogen
  • Een gezonde dosis durf en lef
  • Enthousiasme en teamgeest!

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Of heb je vragen naar aanleiding van deze propositie? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.