Openstaande vacature:
Laatst geupdate op: 14-06-2021


1 June 2021
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft weer plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

15 June 2021
Advocaat-Medewerker

Voor de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met een voltooide stage en tussen de 4 en 6 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht en contractenrecht. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam aan de rand van de stad, vlakbij het station Sloterdijk.

Waarom hebben wij jou nodig?

Onze praktijk is zich al een tijdje aan het uitbreiden en wij hebben daarom ruimte voor een nieuwe collega. De ideale collega is niet alleen ambitieus, commercieel en zelfstandig, maar vindt het ook heel leuk om intensief met collega’s samen te werken.

Als je naast uitstekende kennis van het ondernemingsrecht en het contractenrecht ook nog affiniteit hebt met de M & A praktijk dan ben jij zeker degene die wij zoeken.

Wij bieden wij:

  • Een dynamisch kantoor met een informele werksfeer, met ambitieuze en passievolle collega’s
  • Een goede work-life balance
  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een gevarieerde (inter)nationale praktijk;
  • Een kantoor met uitzicht over de stad Amsterdam en toch goed per openbaar vervoer bereikbaar
  • Regelmatig borrels, leuke activiteiten en een jaarlijkse skitrip met alle collega’s.

Lijkt het je wat? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Lvanderweiden@flib.nl.

Wil je eerst meer weten?

Aarzel dan niet om te bellen met Myrddin van Westendorp (020-5210130). Hij vertelt je graag meer over de vacature.

Vergeet ook niet om de rest van deze website te bezoeken dan krijg je een goed idee van onze activiteiten.

15 June 2021
Ervaren legal assistant/PA

Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.