Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

ONDERAAN DEZE PAGINA TREF JE ONZE ACTUELE VACATURES AAN

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Studenten

Studeer je rechten en wil je weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Voor getalenteerde en ambitieuze studenten hebben wij altijd plek.
Tijdens jouw dienstverband bij ons bieden wij mogelijkheden om tijdelijk ervaring op te doen bij buitenlandse advocatenkantoren. Het opdoen van brede ervaring juichen wij toe en willen wij waar mogelijk faciliteren. Wil je meer weten over hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel dan gerust met Christel Middelhoff voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere"

Openstaande vacature:

23 January 2020
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft vanaf april 2020 plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.