Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

ONDERAAN DEZE PAGINA TREF JE ONZE ACTUELE VACATURES AAN

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Studenten

Studeer je rechten en wil je weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Voor getalenteerde en ambitieuze studenten hebben wij altijd plek.
Tijdens jouw dienstverband bij ons bieden wij mogelijkheden om tijdelijk ervaring op te doen bij buitenlandse advocatenkantoren. Het opdoen van brede ervaring juichen wij toe en willen wij waar mogelijk faciliteren. Wil je meer weten over hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel dan gerust met Christel Middelhoff voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere"

Openstaande vacatures:

19 February 2020
Juridisch Secretaresse

Juridisch Secretaresse gezocht bij het meest gezellige en dynamische advocatenkantoor van Amsterdam! Onze informele en open bedrijfscultuur geeft ons echt een fris en opvallend profiel in de markt. Deze moderne blik, gecombineerd met hoogwaardige juridische kennis en ervaring slaan aan in de markt. Dat bewijst de harde groei die we momenteel doormaken. Dus houd je van afwisselend werk, hele leuke collega’s en ben je niet vies van de après-ski tijdens onze jaarlijkse skitrip? Dan zoeken we jou!

Meer weten over de functie? Neem contact op met Christel (cmiddelhoff@flib.nl). Zij kan je alles vertellen over de functie. Meteen solliciteren? Aarzel niet en stuur je CV naar info@flib.nl

23 January 2020
Advocaat

Wij zoeken een advocaat! Word jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken een advocaat met tussen de 2 en 4 jaar ervaring op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en contractenrecht.

Over ons kantoor

Fruytier Lawyers in Business is een modern advocatenkantoor. Wij werken voor ondernemers en delen met hen de ambitie om te ondernemen. Maar ook de ambitie om te groeien en met innovatieve en creatieve oplossingen uitdagingen om te zetten in kansen. Wat betekent dat voor onze praktijk? Dat wij de meest voorkomende juridische problematiek van ondernemers in huis kunnen oplossen. Gewoon omdat wij daar de specialisten voor in huis hebben. Dat je zelfstandig of in een team van specialisten tezamen met cliënten werkt.
Ons kantoor werkt voor verschillende soorten nationale en internationale ondernemers die actief zijn in verschillende sectoren. Toch is er wel een lijn te ontdekken. Kijk maar eens op onze website. En als je daar dan toch bent, kijk ook even naar het leukste team van de wereld. Daar wil je toch ook werken?
Jij gaat aan het werk voor onze bestaande cliënten. Daarnaast krijg je alle vrijheid en begeleiding om jouw commerciële capaciteiten (verder) te ontwikkelen. Want advocatuur bedrijven in een omgeving van ondernemers, betekent ook bouwen aan een eigen groep cliënten.
Wegens de groei van onze praktijk, zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste advocaat die ervaring heeft in contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Wie ben jij?

• 2-4 jaar ervaring als advocaat contractenrecht gecombineerd met ervaring met het intellectuele eigendomsrecht.
• Je hebt een uitstekend begrip van jouw rechtsgebied. Je kunt complexe materie op een juiste wijze in heldere bewoordingen vatten.
• Je hebt een sterke drive om te groeien. In je werk maar bovenal als mens.
• Je bent communicatief vaardig en voelt aan wat leeft bij cliënten en wat hun behoeften zijn.
• De advocatuur stroomt door je bloed, je houdt van dit vak én van het bedenken van oplossingen die niemand anders ziet. Dat is namelijk ons motto: ‘Het lef om het anders te doen’.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. De beheersing van een derde taal is een pré.

Aanbod

• Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin jij je kan ontwikkelen als advocaat maar ook jouw ondernemersvaardigheden kan laten groeien. Direct contact met cliënten en zelfstandig procederen.
• Een competitief salaris met de mogelijkheid tot bonusregeling.
• Een uitdagende baan van minimaal 4 dagen per week.
• Je wordt onderdeel van een dynamisch en toegewijd team van ondernemende advocaten.
• Een fantastische werkplek in een aangename informele kantooromgeving in het Qport gebouw met het mooiste uitzicht over de stad!
• Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een uitgebreide lunch en een jaarlijks ski-uitje naar Oostenrijk!
Maar ook als jij skiën te koud vindt, dan lopen wij helemaal warm om kennis met je te maken.
Kom jij ons versterken?
Stuur ons dan jouw CV met motivatie. Voor meer vragen over de functie kun je bellen met Myrddin van Westendorp (020 5210 130). Jouw sollicitatie kun je sturen naar Christel Middelhoff cmiddelhoff@flib.nl. Je krijgt van ons altijd bericht!

23 January 2020
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft vanaf april 2020 plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.