Openstaande vacature:
Laatst geupdate op: 28-01-2021


31 December 2023
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft weer plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

31 December 2023
Advocaat-Medewerker

Voor de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met een voltooide (of bijna voltooide stage) en tussen de 3 en 6 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam aan de rand van de stad, vlakbij station Sloterdijk.

Waarom hebben wij jou nodig?

Onze praktijk is zich al een tijdje aan het uitbreiden en wij hebben daarom ruimte voor een nieuwe collega. De ideale collega is niet alleen ambitieus, commercieel en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om intensief met collega’s samen te werken.

Als je naast uitstekende kennis van het ondernemingsrecht ook nog affiniteit hebt met de m & a  praktijk dan ben jij zeker degene die wij zoeken.

Wij bieden wij:

 • Een dynamisch kantoor met een informele werksfeer, met ambitieuze en passievolle collega’s;
 • Een goede work-life balance;
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een gevarieerde (inter)nationale praktijk;
 • Een kantoor met weids uitzicht over de stad Amsterdam en toch goed met openbaar vervoer bereikbaar;
 • Regelmatig borrels, leuke activiteiten en een jaarlijkse skitrip met alle collega’s.

Lijkt het je wat? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar lvanderweiden@flib.nl.

Wil je eerst meer weten?

Aarzel dan niet om te bellen met Myrddin van Westendorp (020-5210130). Hij vertelt je graag meer over de vacature. Vergeet ook niet om de rest van onze website te bezoeken dan krijg je een goed idee van onze activiteiten.

31 December 2023
Medewerker Intellectuele Eigendom

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een collega met aantoonbare affiniteit voor het IE recht. Heb jij 2-3 jaar ervaring en wil je aan de slag op een kantoor met zeer bevlogen collega’s?  Dan zijn wij het kantoor voor jou.

Over ons kantoor

Fruytier Lawyers in Business is een modern advocatenkantoor. Wij werken voor ondernemers en delen met hen de ambitie om te ondernemen. Maar ook de ambitie om te groeien en met innovatieve en creatieve oplossingen uitdagingen om te zetten in kansen. Wat betekent dat voor onze praktijk? Dat wij de meest voorkomende juridische problematiek van ondernemers in huis kunnen oplossen. Gewoon omdat wij daar de specialisten voor hebben.

Ons kantoor werkt voor verschillende soorten nationale en internationale ondernemers, die actief zijn in verschillende sectoren. Toch is er wel een lijn in te ontdekken. Kijk maar eens op onze website. En als je daar dan toch bent, kijk ook even naar het leukste team van de wereld. Daar wil je toch ook werken?

Jij gaat aan het werk voor onze bestaande cliënten. Daarnaast krijg je alle vrijheid en begeleiding om jouw commerciële capaciteiten (verder) te ontwikkelen. Want advocatuur bedrijven in een omgeving van ondernemers, betekent ook bouwen aan een eigen groep cliënten.

 

Wie ben jij?

 • Jij hebt een paar jaar ervaring in het intellectuele eigendomsrecht – mogelijk gecombineerd met ervaring met het ICT-recht.
 • Je hebt een uitstekend begrip van jouw rechtsgebied. Je kunt complexe materie op een juiste wijze in heldere bewoordingen vatten.
 • Je hebt een sterke drive om te groeien. In je werk maar bovenal als mens.
 • Je bent communicatief vaardig en voelt aan wat leeft bij cliënten en wat hun behoeften zijn.
 • De advocatuur stroomt door je bloed, je houdt van dit vak én van het bedenken van oplossingen die niemand anders ziet. Dat is namelijk ons motto: ‘Het lef om het anders te doen’.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. De beheersing van een derde taal is een pré.

Aanbod

 • Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin jij je kan groeien en ontwikkelen als medewerker maar ook jouw ondernemersvaardigheden kan laten groeien. Direct contact met cliënten en zelfstandig procederen.
 • Een competitief salaris
 • Een uitdagende baan van minimaal 4 dagen per week.
 • Je wordt onderdeel van een dynamisch en toegewijd team van ondernemende advocaten.
 • Een fantastische werkplek in een aangename informele kantooromgeving in het Qport gebouw met het mooiste uitzicht over de stad!
 • Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een uitgebreide lunch en een jaarlijks ski-uitje naar Oostenrijk!

Maar ook als jij skiën te koud vindt, dan lopen wij helemaal warm om kennis met je te maken.

Kom jij ons versterken?

Stuur ons dan jouw CV met motivatie. Voor meer vragen over de functie kun je bellen met Myrddin van Westendorp (020 5210 130).  Jouw sollicitatie kun je sturen naar  lvanderweiden@flib.nl  . Je krijgt van ons altijd bericht!


Nieuwe collega’s; ondernemende advocaten

Voor uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde advocaten. Naast onze vaste kern werken wij samen met specialisten die ons op tijdelijke basis komen versterken als zelfstandig partner en daarmee ons in staat stellen het palet van onze juridische dienstverlening uit te breiden.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor samenwerking in of met ons kantoor? Bel dan met Myrddin van Westendorp voor meer informatie.

Benieuwd naar je collega’s?

Ben je ook benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk hieronder dan een van onze filmpjes over de Fruytier bedrijfscultuur en ontdek hoe wij ter werk gaan

Carriere

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.