flib 50 jaar

Koen Wanders

Koen Wanders is per 1 januari 2024 benoemd als partner bij ons kantoor. Zijn praktijk focust zich op het commerciële huur- en vastgoedrecht en op fusies en overnames in het ondernemingsrecht.

Koen is medio 2013 afgestudeerd in het Nederlands Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende zijn studie heeft hij relevante werkervaring opgedaan bij diverse nationale en internationale advocatenkantoren en bij een grote Nederlandse bank.

 

Voordat hij begon als advocaat bij Fruytier Lawyers in Business is hij twee jaar werkzaam geweest als advocaat bij Fellinger Corporate Law te Amsterdam. Koen is gespecialiseerd in het ondernemings- en vastgoedrecht en adviseert over fusies & overnames (M&A) en allerhande vastgoedzaken met een focus op commercieel huurrecht en vastgoedtransacties. Ook heeft hij door een client secondment ervaring opgedaan bij het adviseren over de ontwikkeling van grootschalige zonneparken in Nederland.

Koen is een teamplayer met een doelgerichte mindset en onderscheidt zich door zijn nauwgezetheid en zijn organisatorische en communicatieve vaardigheden. Koen is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging van advocaten in het huurrecht en heeft in 2022 de daarbij behorende postacademische specialisatieopleiding succesvol afgerond.

Koen houdt van koken, (verre) reizen, Ajax en alle balsporten. Je kunt hem vaak vinden op het hockeyveld of de padelbaan.

Andere sportieve uitdagingen gaat hij ook niet uit de weg; zo beklom hij de Kilimanjaro en liep hij de marathon van Amsterdam. Koen is getrouwd met Sylke en vader van zoons Gosse en Kalle.

Koen in detail

Expertise:
Ondernemingsrecht, Fusies en overnames & Vastgoedrecht
Telefoon direct:
+31(0) 629 262 646
Advocaat sinds:
2015
Talenkennis:
Nederlands en Engels
Opleiding:
Nederlands Recht, afstudeerrichting Privaatrecht
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Koen een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.