Koen Wanders

Koen is medio 2013 afgestudeerd in het Nederlands Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gedurende zijn studie heeft hij relevante werkervaring opgedaan bij diverse nationale en internationale advocatenkantoren en bij een grote Nederlandse bank.

Voordat hij begon als advocaat bij Fruytier Lawyers in Business is hij twee jaar werkzaam geweest als advocaat bij Fellinger Corporate Law te Amsterdam. Hier heeft hij zich voornamelijk gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed, huur & bouw. Hij onderscheidt zich door nauwgezetheid en kritische analyse van de zaak. Koen is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging van advocaten in het huurrecht.

Koen zoekt graag naar creatieve oplossingen en mazen in de wet. Die creativiteit uit zich ook in de keuken, waar hij als liefhebber van het koken veelal aan het experimenteren is. Daarnaast kun je hem vaak vinden op het hockeyveld en mag hij graag de wereld over reizen.

Stuur Koen een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.