flib 50 jaar

Ravinder Sukul

Ravinder heeft in juli 2021 zijn master Privaatrecht: Commerciële Rechtspraktijk aan de UvA in Amsterdam afgerond. Tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht is zijn interesse in het ondernemingsrecht ontstaan. Om zich klaar te stomen voor de ondernemingsrechtelijke praktijk heeft hij zich ook verdiept in de (bedrijfs)economische en ondernemingsrechtelijke disciplines. Hij heeft dan ook keuzevakken zoals economie & bedrijfseconomie, principles of microeconomics en ook fusies, overnames & joint ventures gevolgd om deze kennis te verbreden.

In februari 2022 begon Ravinder als student stagiaire bij Fruytier Lawyers in Business en zowel de werksfeer als de werkzaamheden bevielen hem meteen goed! Dit bleek wederzijds waardoor Ravinder meteen verder te werk is gegaan als paralegal. Als paralegal heeft hij zich beziggehouden met de ondernemingsrechtelijke praktijk en Fusies & Overnames.

Na geruime tijd gewerkt te hebben als paralegal is Ravinder op 30 augustus 2023 beëdigd tot advocaat. Zijn expertise zal zich nog verder toespitsen op verschillende essentiële pijlers van het ondernemingsrecht: Fusies en Overnames, aandeelhouders- en bestuursgeschillen en corporate governance.

In zijn vrije tijd vindt Ravinder het leuk om de gezelligheid op te zoeken. Ook vindt hij vitaliteit belangrijk en is hij dus ook geregeld in de sportschool te vinden. Daarnaast danst hij inmiddels al drie jaar kizomba (een partnerdans, zoals salsa of bachata).

Stuur Ravinder een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.