Vincent van Oosteren

Vincent is in 2010 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Naast de notariële hoofdrichting heeft hij ook de vakken voor de aantekening advocatuur behaald. Vincent heeft gedurende zijn studie relevante werkervaring opgedaan bij grote vastgoedondernemingen en internationale advocatenkantoren.

Vanwege zijn passie voor het oplossen van juridisch vraagstukken heeft hij voor de advocatuur gekozen. Van 2010 tot en met 2016 is hij werkzaam geweest als advocaat bij Fellinger Corporate Law. Hier heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.
In 2018-2019 heeft Vincent de postacademische specialisatieopleiding Grotius: Vennootschaps- & Ondernemingsrecht gevolgd.

Kenmerkend zijn zijn analytisch vermogen, vasthoudendheid en het vinden van creatieve oplossingen voor juridische problemen.

Verder gaat Vincent graag uitdagingen aan. Niet alleen als het gaat om juridische vraagstukken, maar ook als het gaat om sportieve uitdagingen. Zo deed hij onder andere mee aan de Weissensee, Junkfrau Marathon, 70.3 Iron man en beklom hij El Misti in Peru (5822m).

Stuur Vincent een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.