Marleen Hoenink

Vanuit haar interesse in het recht werkt Marleen in de advocatuur, waarbij haar wens om de creatieven, start-ups en underdogs van de commerciële wereld te kunnen bijstaan heeft geleid tot de keuze om zich aan te sluiten bij Fruytier Lawyers in Business.

Marleens voorliefde voor het intellectuele eigendomsrecht komt voort uit het feit dat het rechtsgebied volop in ontwikkeling is en dat IE-zaken veel ruimte laten voor creatieve interpretaties en argumenten. Ter inspiratie daarvan graaft zij niet alleen diep naar de onderliggende bedoeling van relevante wet- en regelgeving, maar richt zij haar blik ook graag op omliggende disciplines zoals die van marketing, psychologie en linguïstiek. Eén en ander weet Marleen samen te brengen in heldere argumenten die zij ondersteunt met tot de verbeelding sprekende voorbeelden en analogieën.

In 2019 studeerde Marleen cum laude af van de master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden. Zij heeft tijdens en na haar studie praktijkervaring opgedaan als paralegal bij een vooraanstaand IE-boetiekkantoor en een groot internationaal advocatenkantoor, alsmede als stagiair op de IE-afdeling van een multinational op het gebied van sport- en vrijetijdskleding.

in detail

Expertise:
It- en ICT recht & Intellectueel Eigendom
Telefoon direct:
06-39098563
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.