Bart Roelink

Bart sluit zich als partner bij aan bij Fruytier Lawyers in Business. Bart werkt al sinds jaar en dag voor ondernemers in het MKB. Als sparring partner adviseert hij de directie van meerdere grote ondernemingen o.a. in de bouw, waardoor hij veelvuldig te maken heeft met aanbestedingen. Bart heeft, na ruim 30 jaar in Hoofddorp praktijk te hebben gehouden zich per 1 november 2019 aangesloten bij Fruytier Lawyers in Business.
Bart heeft veel verstand van techniek en is daardoor goed in staat zich in te leven in technische en industriële vraagstukken om die vervolgens bij de rechter te kunnen vertalen naar de juridische wereld. Het is dus ook niet verwonderlijk dat de meeste van zijn cliënten zich in de maakindustrie bevinden. Bart is in zijn vrije tijd een fervent watersporter. Daarom is het ook niet vreemd dat hij een aanzienlijk aantal cliënten in de nautische sector heeft.
Sinds zijn beëdiging heeft Bart meer dan 5000 zaken behandeld en veelvuldig in de rechtbank gestaan. Bart kan dus bogen op ruime proceservaring. Zijn cliënten roemen zijn scherpe analyses en betrokkenheid. Gevraagd naar zijn specialisatie zegt hij; “mijn specialisatie? Dat is het oplossen van uw probleem.”

Stuur Bart een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.