flib 50 jaar

Entertainment

De entertainment-industrie is een volwassen bedrijfstak in zowel Nederland als de rest van de wereld. Televisieprogramma’s van Nederland zijn internationaal bekend en ook de Nederlandse gaming industrie is internationale bekend. Zakelijk gezien vinden ondernemers in deze industrie het lastig om hun kennis gelde te maken. De meeste zien zichzelf niet eens als ondernemer, zeker artiesten die net bekend zijn geworden. Hoe zorgt u in deze industrie voor een goed contract of het intellectuele eigendom?

Entertainment-industrie is hectisch

Of u nou websites, tijdschriften of boeken uitgeeft of televisieprogramma’s produceert, of u muziek maakt of toneelstukken produceert: u heeft als ondernemer in de entertainment-industrie een hectisch vak. Dat vak oefent u uit voor een groot en kritisch publiek. Creativiteit is de sleutel tot succes en die creativiteit moet u onder grote druk kunnen inzetten. En telkens weer bepaalt het publiek of u succesvol bent of niet.

Ondernemersvragen

Fruytier Lawyers in Business helpt veel verschillende ondernemers in de entertainment-industrie met hun ondernemersvragen. Juridisch gezien spelen er in dit vak regelmatig kwesties rondom intellectuele eigendom, waaronder auteursrechten. Dankzij onze ervaring in deze branche kunnen we u snel verder helpen als u juridisch dreigt vast te lopen.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.