flib 50 jaar

E-business

De enorme groei van e-business is fascinerend. Waar het internet eindigt kan niemand voorspellen. Het gemak waarmee een e-business of webwinkel georganiseerd kan wordt voorspelt veel goeds. Door de enorme groei in online handel is nog niet alles goed geregeld. Voor snel denkende en handelende ondernemers biedt dit kansen. Geld verdienen met online handel lijkt makkelijk, maar de juridische wetten van het internet wijzigen bijna dagelijks. Het is lastiger dan ooit om er een bestendig bedrijfsmodel op te ontwikkelen.

E-business gehackt?

Omdat handel via internet vaak ook internationale aspecten heeft, gaat er een wereld van rechtssystemen voor u open. Wat doet u bijvoorbeeld met een in het buitenland bestelde order die maar niet binnenkomt (en al wel betaald is)? Hoe voorkomt u dat uw e-business gehackt wordt of vastloopt door een te groot aantal bezoekers op hetzelfde moment? Wat legt u vast met uw leveranciers en afnemers?

Online besteld

Fruytier Lawyers in Business is goed thuis in de juridische kant van uw webwinkel of e-business. Problemen met de aflevering van online bestelde goederen, contracten met buitenlandse leveranciers of ICT-contracten, we hebben er al vaker mee te maken gehad en kunnen snel helpen een juiste oplossing te bereiken.

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.