De corona maatregelen gids, alle overheidsmaatregelen op een plek bijeen gebracht
Lees meer
Gepubliceerd op: 16 september 2019

Fruytier Lawyers in Business adviseert FPE capital bij investering in Intragen

Fruytier Lawyers in Business heeft FPE Capital LLP, een op groei gerichte private equity-investeerder, geadviseerd bij zijn investering in Intragen.

Intragen is in 2006 opgericht door Ian Yoxall en Mike Jones en is een premium cybersecurity adviesbureau en systeemintegrator die werkt vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Finland. Ze bieden zowel marktleidende oplossingen binnen het snelgroeiende gebied van Identity & Access Governance als implementatiediensten aan grootschalige klanten in Noord-Europa. Intragen heeft een snelle groei gerealiseerd, met een omzetgroei van de afgelopen 3 jaar van 30% per jaar.

FPE zal samenwerken met de bestaande oprichters, Ian Yoxall, CEO en Mike Jones, CTO en het managementteam om het bedrijf te helpen deze snelle groei voort te zetten.

Bill Joss, als niet-uitvoerend voorzitter, en Julian Coe, als CFO, zullen ook toetreden en het bestaande managementteam versterken. Bill heeft dertig jaar ervaring in het bouwen van succesvolle bedrijven op het gebied van IT en technologie, evenals in het groeien van internationale bedrijven. Julian is een ervaren CFO die heeft gewerkt bij een aantal snelgroeiende technologiebedrijven, waaronder Repositive en Ieso Digital Health.

Het team van Fruytier Lawyers in Business bestond uit Myrddin van Westendorp, Vincent van Oosteren en Koen Wanders van ons Corporate Team. Charles Russell Speechlys LL adviseerde over de Britse wetgeving.

Myrddin van Westendorp
Myrddin van Westendorp

Artikelen door Myrddin van Westendorp

Stuur ons een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.