flib 50 jaar

Romy de Booij

Romy de Booij is in 2020 begonnen bij Fruytier Lawyers in Business. Nadat zij haar opleiding tot managementassistent had afgerond is zij gaan werken als klantenservicemedewerker, totdat er een mooie functie op een advocatenkantoor voorbij kwam. Deze kans liet zij niet onbenut en hier heeft zij twee jaar met veel plezier gewerkt.

Toch was Romy erg benieuwd naar andere soorten bedrijven en ze is daarna op een accountantskantoor terecht gekomen. Hier kwam zij er al snel achter dat de advocatuur toch meer in haar straatje past. Zodoende kwam zij bij Fruytier terecht en dit was een schot in de roos. ‘Ik ga met veel plezier naar mijn werk. De afwisseling, gezelligheid en het harde werken maken het werk erg leuk.’

Als legal assistant zorgt Romy ervoor dat de advocaten hun werk zonder problemen kunnen uitvoeren, dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat cliënten zich welkom voelen bij Fruytier.

Verder is Romy veel in de sportschool te vinden, vindt ze het leuk om te koken en houdt van veel gezelligheid met vrienden en familie.

Romy in detail

Telefoon direct:
+31(0) 205 210 130
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Romy een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.