flib 50 jaar

Marcel Fruytier

Ondernemerschap zit in Marcels bloed en daar ligt zijn kracht. Als partner bij Fruytier, bestuurder en toezichthouder van meerdere bedrijven kan hij meedenken als ondernemer en vanuit dat perspectief zet hij zijn uitgebreide juridische vakkennis in om tot de allerbeste resultaten te komen. En met meer dan 250 kort-gedingen achter de rug is hij ook die ervaren procesadvocaat die zich vastbijt in de zaak. Zijn kracht ligt in het vinden van onorthodoxe oplossingen, zowel binnen als buiten de rechtszaal.

 

Marcel hecht veel waarde aan een persoonlijke en duurzame relatie met zijn cliënten en hij is voor velen daarvan dan ook al jarenlang een ‘trusted advisor’. Zijn cliënten noemen zijn betrokkenheid uitzonderlijk.

Daarnaast is Marcel Fruytier lid van het Watersportverbond Expert Team. Dit team is een kenniscentrum leden van het Watersportverbond met hele specifieke kennis op diverse terreinen. De verenigingen die zijn aangesloten bij het Watersportverbond kunnen een beroep doen op het Expert Team wanneer zijn vragen of problemen hebben op onder meer juridisch gebied. De rol van Marcel binnen het team is het op projectmatige basis ter beschikking stellen van zijn gedegen juridische kennis en ervaring aan deze verenigingen. Hij beantwoordt niet alleen juridische vraagstukken maar geeft ook juridisch advies en kan desgewenst juridische bijstand verlenen.

 

Marcel in detail

Expertise:
Ondernemingsrecht, Bank- en financieringsrecht, Procesrecht & Fusies en overnames
Telefoon direct:
+31(0) 622 992 049
Advocaat sinds:
1993
Talenkennis:
Nederlands, Engels, Duits
Opleiding:
Nederlands recht aan de VU Amsterdam
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Marcel een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.