Joël de Bruijn

Joël heeft in 2018 zijn Engelstalige masteropleiding Internationaal en Europees handels- en investeringsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Voor zijn master heeft Joël de bachelordiploma’s Nederlands recht, ook aan de Universiteit van Amsterdam, en Economie en bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald.

In zijn studietijd heeft Joël tevens zeven maanden lang in New York gewoond. Daar liep hij stage op de economische afdeling van het Nederlandse Consulaat Generaal. Als stagiair was hij daar medeverantwoordelijk voor het begeleiden van startup ondernemingen die uit wilden breiden naar het noordoosten van de Verenigde Staten.
Aldaar bemerkte hij dat hij gefascineerd was door de veelheid aan juridische vraagstukken waar de ondernemers zich mee geconfronteerd zagen.

Bij terugkomst in Nederland besloot hij zich dan ook te richten op een carrière in de advocatuur, om zo entrepreneurs verder te kunnen helpen.
Joël zet zich graag in om de complexe aspecten van de wet voor de ondernemende mens inzichtelijk te maken. Verder is hij is breed geïnteresseerd en steeds hongerig naar nieuwe kennis en ervaringen. Hij volgt dan ook het nieuws nauwgezet en reist graag naar verre landen.

Stuur Joël een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.