flib 50 jaar

Joël de Bruijn

Joël heeft in 2018 zijn Engelstalige masteropleiding Internationaal en Europees handels- en investeringsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

 

Voor zijn master heeft Joël de bachelor diploma’s Nederlands recht, ook aan de Universiteit van Amsterdam, en Economie en bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald.
In zijn studietijd heeft Joël tevens zeven maanden lang in New York gewoond. Daar liep hij stage op de economische afdeling van het Nederlandse Consulaat Generaal. In New York focuste hij zich op Nederlandse startups die voet aan de grond wilde krijgen in de markt van de VS. De startups hadden veel vragen. Onder andere over hoe het recht in de VS werkte. Maar ook hoe zij het recht voor hen konden laten werken.
Inzicht in het recht maakt kansen en risico’s beter te managen. Het advies van een vertrouwde raadgever is een belangrijk voor het maken van zakelijke beslissingen op een solide basis.
Bij terugkomst in Nederland besloot hij zich dan ook te richten op een carrière in de advocatuur. Als advocaat geeft hij advies om zo de entrepreneur te ondersteunen in het behalen van succes. Mocht het nodig zijn, dan schroomt hij niet om voor het recht van zijn cliënten te strijden in de rechtszaal.
Joël zet zich graag in om de complexe aspecten van de wet voor de ondernemende mens inzichtelijk te maken. Verder is hij is breed geïnteresseerd en steeds hongerig naar nieuwe kennis en ervaringen. Hij volgt dan ook het nieuws nauwgezet en reist graag naar verre landen.

Joël in detail

Expertise:
Ondernemingsrecht
Telefoon direct:
+31(0) 205 210 130
Advocaat sinds:
2019
Talenkennis:
Nederlands, Engels
Opleiding:
Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Joël een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.