Bert Gravendeel

Bert heeft zich per 1 januari 2020 aangesloten als Partner bij Fruytier Lawyers in Business.
Van een bedrijf dat advies nodig heeft over het ontwikkelen van een idee tot aan het veiligstellen ervan in een intellectuele eigendomspositie; het zijn zaken die Bert graag op zich neemt.
Sinds 2003 is Bert gevestigd als zelfstandig advocaat. Daarvoor heeft hij gewerkt bij PwC (nu Holland van Gijzen) en Landwell Advocaten (nu: van Doorne Advocaten). Daarvoor was hij actief als bedrijfsjurist bij Baan Investments en VNU World Directories.

 

Zijn studie Rechtsgeleerdheid volgde hij in Leiden (1987) met als specialisatie bedrijfsrecht. Daarna bekwaamde hij zich in het auteurs- en mediarecht aan de Universiteit van Amsterdam. Later heeft Bert de leergang IT en Telecommunicatierecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond. Bert kan wereldwijd adviseren over merken en modellen en deze ook (laten) registreren. Bert is sinds 2003 lid van BMM. (Benelux Merken- en Modellen Vereniging.)

Bert vertegenwoordigt cliënten in IE- en ICT-zaken in uiteenlopende commerciële posities en conflicten. Daarvan zijn ICT gerelateerde Europese Aanbestedingen een onderdeel.

in detail

Expertise:
It- en ICT recht & Intellectueel Eigendom
Telefoon direct:
+31 (0) 651 433 348
Advocaat sinds:
1987
Talenkennis:
Nederlands, Engels, Duits
Opleiding:
Nederlands Recht aan de universiteit van Leiden
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.