E-business

De onstuitbare groei van de handel via internet is fascinerend. Waar het eindigt kan niemand voorspellen, maar het gemak waarmee een ondernemer zijn online handel kan organiseren, voorspelt veel goeds voor deze tak van sport. In zo’n snelgroeiend onderdeel van de economie is nog niet alles goed geregeld en dat biedt kansen voor snel denkende en handelende ondernemers. Geld verdienen met internet lijkt makkelijk en wellicht is uw puberzoon of -dochter er waarschijnlijk al minstens zo behendig in als uzelf. Maar de wetten van het internet worden ongeveer dagelijks aangepast, dus het is lastiger dan ooit om er ook een bestendig bedrijfsmodel op te ontwikkelen.

E-business gehackt?

Omdat handel via internet vaak ook internationale aspecten heeft, gaat er een wereld van rechtssystemen voor u open. Wat doet u bijvoorbeeld met een in het buitenland bestelde order die maar niet binnenkomt (en al wel betaald is)? Hoe voorkomt u dat uw e-business gehackt wordt of vastloopt door een te groot aantal bezoekers op hetzelfde moment? Wat legt u vast met uw leveranciers en afnemers?

Online besteld

Fruytier Lawyers in Business is goed thuis in de juridische kant van uw webwinkel of e-business. Problemen met de aflevering van online bestelde goederen, contracten met buitenlandse leveranciers of ICT-contracten, we hebben er al vaker mee te maken gehad en kunnen snel helpen een juiste oplossing te bereiken.

Send us a message

If you have questions, please use the form below. We will contact you as soon as possible.