flib 50 jaar

Openstaande vacature:
Laatst geupdate op: 16-08-2018


1 March 2024
Student Stage

Ben jij in de afrondende fase van je studie? Fruytier Lawyers in Business heeft weer plek voor nieuwe student-stagiairs! Je draait gedurende twee maanden fulltime mee in de praktijk en bent onderdeel van het team. Je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en helpt bij het opstellen van processtukken of adviezen. Daarnaast neem je deel aan activiteiten die wij regelmatig voor onze cliënten organiseren.
Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief, met cv en cijferlijsten naar Koen Wanders (kwanders@flib.nl). Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.flib.nl of telefonisch contact opnemen via 020 521 01 30.

1 March 2024
Advocaat-Medewerker

Voor de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met een voltooide (of bijna voltooide stage) en tussen de 3 en 6 jaar ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam aan de rand van de stad, vlakbij station Sloterdijk.

Waarom hebben wij jou nodig?

Onze praktijk is zich al een tijdje aan het uitbreiden en wij hebben daarom ruimte voor een nieuwe collega. De ideale collega is niet alleen ambitieus, commercieel en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om intensief met collega’s samen te werken.

Als je naast uitstekende kennis van het ondernemingsrecht ook nog affiniteit hebt met de m & a  praktijk dan ben jij zeker degene die wij zoeken.

Wij bieden wij:

  • Een dynamisch kantoor met een informele werksfeer, met ambitieuze en passievolle collega’s;
  • Een goede work-life balance;
  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een gevarieerde (inter)nationale praktijk;
  • Een kantoor met weids uitzicht over de stad Amsterdam en toch goed met openbaar vervoer bereikbaar;
  • Regelmatig borrels, leuke activiteiten en een jaarlijkse skitrip met alle collega’s.

Lijkt het je wat? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar lvanderweiden@flib.nl.

Wil je eerst meer weten?

Aarzel dan niet om te bellen met Myrddin van Westendorp (020-5210130). Hij vertelt je graag meer over de vacature. Vergeet ook niet om de rest van onze website te bezoeken dan krijg je een goed idee van onze activiteiten.

1 March 2024
Legal Assistant

Heb jij interesse in een veelzijdige functie bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam? Waar je als Juridisch secretaresse onze advocaten assisteert in hun dagelijkse praktijk? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten.

Over ons kantoor.
Je komt te werken bij een middelgroot no-nonsense kantoor met een prettige en informele sfeer. Het kantoor kent een platte organisatievorm; bij ons staan de deuren open. Wil je iets weten over de huidige samenstelling van het team kijk dan hier. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer; op loopafstand van Station Sloterdijk.

Wat houdt dat in Juridisch secretaresse?
Als Juridisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en soms organisatorische ondersteuning van ons kantoor en onze advocaten. Je werkt nauw samen met jouw directe collega’s. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en secuur te werk gaat. Zie jij jezelf in een organisatie als die van ons? Dan worden onderstaande verantwoordelijkheden onderdeel van jouw werkdag:
• Cliënten ontvang je en je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt;
• E-mailverkeer handel jij met veel verantwoordelijkheid af;
• Je beheert de agenda’s en plant afspraken;
• Met cliënten en derden voer je de correspondentie;
• Je verzorgt het dossierbeheer en archivering; en
• Je ondersteunt bij de advocaten bij alle overige juridische werkzaamheden.

Wat zijn je kwaliteiten?
• Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een juridische achtergrond op HBO of zelfs WO-niveau met 1-3 jaar werkervaring.
• Idealiter ben je 5 dagen per week beschikbaar maar 4 dagen is ook bespreekbaar.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Engels beheers je goed in woord en geschrift;
• En natuurlijk kennis van de MS Office-programma’s.

Ons aanbod
Als Juridisch secretaresse bij ons kantoor krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een uitgebreide lunch en een jaarlijks ski-uitje naar Oostenrijk!

Lijkt je dit wat?
Neem dan contact op met Lauranne van der Weiden voor meer informatie. Geen aanvulling nodig? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief voorzien van je cv op naar lvanderweiden@flib.nl.

18 April 2024
“Hands on” senior online marketeer

Careers

Lawyers working at Fruytier Lawyers in Business are high-caliber entrepreneurial lawyers. Passionate professionals focusing on your queries and needs. Offering support to succeed.

That is the main reason why our lawyers are partly self-employed.
Would you like to take on this dynamic and rewarding challenge? Contact Helen Fruytier and she will provide all the necessary information about various options for collaboration.

Current vacancies

Below you can find an overview of our current vacancies. If you require additional information, please do not hesitate to call or e-mail us. Feel free to send an open application as well. With pleasure, we invite you for further acquaintance if you consider us matching profiles.

We do not appreciate any acquisition based on our vacancies

Carriere

Send us a message

In case you have any questions or would like to schedule an appointment, please feel free to use the form below.