Fruytier Lawyers in Business

Heeft u hem al gehoord?
Beluister hier onze commercial op BNR

Advocaten

Bij Fruytier Lawyers in Business werken ondernemende advocaten. Steengoede juristen met passie voor hun vak, die altijd hun vizier op de ondernemer richten. Want die willen ze helpen met ondernemen. Daarom zijn onze advocaten ook voor een deel zelfstandig ondernemer.

Advocaten van Fruytier Lawyers in Business zijn:

 • snel
 • creatief
 • hun geld waard
 • improvisatietalenten
 • daadkrachtig
 • resultaatgericht
 • slagvaardig
 • toegankelijk

 

Hieronder vind je het overzicht van de vacatures die we op dit moment hebben. Heb je vragen over een vacature aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Natuurlijk kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Voor een gesprek met enthousiaste collega’s die zich herkennen in ons profiel hebben we altijd tijd.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij echt niet op prijs

 

Vacature: advocaat (stagiaire / medewerker)

 

Wij zijn een middelgroot Amsterdams advocatenkantoor met een hands-on mentaliteit. Onze advocaten voeren een ondernemingsrechtpraktijk, wij adviseren en procederen. Het echte advocatenwerk! In onze sfeervolle en ruime kantoorruimte op de elfde verdieping van Q-port overzien wij het ondernemende en bruisende Amsterdam.

Waarom wij doen wat we doen? Omdat we ondernemers willen helpen succesvol te zijn. Het kan wel, daar geloven we in. Deze overtuiging onderscheidt ons van andere advocatenkantoren. Wij zien altijd mogelijkheden. Als het niet linksom kan, dan toch zeker wel rechtsom.

Als jij je hierin herkent, dan komen wij graag met jou in contact!

Functie:

Voor onze groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderde advocaat-stagiaire / advocaat medewerker.

Binnen onze praktijk adviseer je op doelgerichte wijze cliënten over ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast voer je, daar waar nodig, procedures op deze gebieden. Onze advocaten leggen zich toe op het ondernemingsrecht, maar je hebt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en jouw voorkeursgebied eigen te maken. Ons kantoor is aangesloten bij het internationale netwerk Lawyers Associated Worldwide waardoor we naast een nationale praktijk, een grote internationale praktijk voeren.

Wij vragen:

 • Tenminste 2 jaar werkervaring in een advocatenpraktijk
 • Een creatief en analytisch denkvermogen
 • Een gezonde dosis durf en lef
 • Enthousiasme en teamgeest!

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Of heb je vragen naar aanleiding van deze propositie? Neem dan contact met ons op via Myrddin van Westendorp via 020 – 521 01 30 of mvanwestendorp@flib.nl.

 

Wij hebben het lef om het anders te doen!

Deel dit artikel

Laatste nieuws

Update #2 rentederivaten

Vorige week heeft de AFM een update gepubliceerd over de voortgang van het rentederivatendossier. Eerder informeerden wij u al over de mogelijkheid tot het claimen ...

Lees verder

VOF telefonisch beëindigd. Kan dat?

Nadat twee vennoten een ongelukkige samenwerking hadden binnen een vennootschap onder firma (vof), zei de ene vennoot de samenwerking aan de andere vennoot telefonisch op. ...

Lees verder

Ontslag op staande voet groot risico voor werkgevers

Sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 is het arbeidsrecht en met name het ontslagrecht ingrijpend veranderd. Dat geldt ook ...

Lees verder

Kleur van schoenzool erkend als merk

Louboutin ontwerpt damesschoenen met hoge hakken. Deze schoenen hebben als bijzonder kenmerk dat de buitenzool rood is. Dit heeft Louboutin in 2010 als haar merk ...

Lees verder
Contact opnemen

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U krijgt een bevestiging in uw mail en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
2018 Fruytier Lawyers in Business
Volg ons via social media