Femke Rientsma

Femke begon haar carriere in de financiële sector. Ze bouwde in korte tijd een brede internationale ervaring op in zowel belastingadvies als het bankwezen. In haar eerste functie gaf ze belastingadvies aan internationale klanten bij een voorganger van Mazars. Daarna stapte ze over naar het internationale bankwezen.

Bij Deutsche Bank in Frankfurt werkte ze na een kort introductie traject, gecombineerd met een executive program aan Stern University New York, een aantal jaren in het corporate development team, de interne corporate finance/M&A afdeling bij deze mondiaal opererende zakenbank. Vervolgens werkte Femke als Director bij de Westdeutsche Landesbank in Londen, wederom aan de Corporate Finance kant als Business Manager, met de focus op interne herstructureringen.

Met deze ervaring in financiële en strategische vraagstukken werd zij lid van de directie van één van de eerste geprivatiseerde ziekenhuizen in Nederland. In al haar functies had zij oog voor de juridische kant van de zaak. Haar passie voor het recht deed haar beslissen de overstap naar de advocatuur te maken. De opgedane werkervaring in het bedrijfsleven maakt Femke tot een advocaat die begrijpt waar ondernemers mee te maken krijgen en is zij in staat dit terug te brengen tot de juridische kern en oplossingsgericht te werken.

 

Femke in detail

Expertise:
Ondernemingsrecht
Telefoon direct:
+31(0) 642 56 86 52
Talenkennis:
Nederlands, Engels, Duits
Opleiding:
Nederlands recht aan de OU
Connect:
Linkedin: Linkedin
Stuur Femke een bericht

Voor verdere vragen kunt u het formulier hieronder gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.